Барселона до този момент прави впечатляващ сезон в Ла Лига

...
Барселона до този момент прави впечатляващ сезон в Ла Лига
Коментари Харесай

Барселона на 2 мача от супер рекорд в историята на Ла Лига

Барселона до този миг прави впечатляващ сезон в Ла Лига и има задатък от 11 точки пред втория Атлетико Мадрид, а до края на сезона остават 9 кръга. До този миг каталунците не престават да бъдат без загуба от началото на шампионата.

Барселона сега се намира в серия от 36 следващи мача в испанското състезание без загуба.

Абсолютният връх в Примера дивисион се държи от Реал Сосиедад, който има 38 следващи мача без загуба. Серията на баските се простира от сезон 1978/79 до 1979/80.

Настоящата поредност на Барселона бе стартирана в края на предишния сезон, когато каталунците под управлението на Луис Енрике приключиха със седем следващи мача без проваляне. В момента при Ернесто Валверде „ блаугранас “ е в серия от 29 следващи мача без загуба.

Последната загуба на Барселона е от 8 април 2017 година, когато каталунците отстъпиха с 0:2 при визитата си на Малага на „ Ла Росаледа “ и това им коства шампионската купа в Ла Лига.

В серията от 36 мача, в която Барселона се намира, тимът е постигнал 30 победи (23 през сегашния и 7 през предишния сезон) и 6 равенства.

Барселона гостува на „ Рамон Санчес Писхуан “ на Севиля в мач от 30-ия кръг на Ла Лига, а по-късно е хазаин на Леганес. Ако каталунците не позволен загуба в тези две срещи, ще съумеят да изравнят върха на Реал Сосиедад.

Валверде гони връх на Гуардиола

Факторът Меси е определящ при визитите на Барселона в Севиля

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР