Барселона демонстрира брилянтна игра и размаза Челси с 4:0 във

...
Барселона демонстрира брилянтна игра и размаза Челси с 4:0 във
Коментари Харесай

Барселона за първи път в историята си триумфира в женската Шампионска лига

Барселона показва брилянтна игра и размаза Челси с 4:0 във финала на женската Шампонска лига, като каталонския клуб печели шампионата при дамите за първи път в историята си.

Още в 1-ата минута Барселона излезе напред в резултата с помощта на автогол на Мелани Лепулс. До края на първата част състезателките от Барселона бяха неудържими и вкараха още три гола посредством Алексия Путелас, Ейтана Бонмати и Каролин Греъм-Хансен.

През второто полувреме футболистките на Челси пробваха да се върнат в мача, налагайки по-директен футбол и дълги топки, само че това не беше задоволително и за поврат, а даже и за почетно попадение. Отборът на Барселона обаче загатна, че за него занапред ще се приказва поради зашеметяващия футбол, който демонстрираха през днешния ден.

"Не мисля, че би трябвало да търсим каквато и да е виновност в тима на Челси. Този отбор на Барселона е отвън класациите, може би най-хубавият клубен отбор сега в женския футбол. Победата им е изцяло заслужена, разяснява Тим Стилман от вестник Гардиън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР