Барса остана без защитници след нова травма на ВермаленТомас Вермален

...
Барса остана без защитници след нова травма на ВермаленТомас Вермален
Коментари Харесай

Барса остана без защитници след нова травма на Вермален

Барса остана без бранители след нова контузия на Вермален
Томас Вермален ще отсъства за месец от терените, откакто стана ясно, че е раздрал мускул на прасеца, оповестиха от Барселона. Белгиецът бе сменен при вчерашната победа над Леванте с (5:0), която възвърне преднината на каталунците от три точки на върха в Ла Лига. Вермален от години има проблеми с травмите и рядко остава здрав за дълго време. През този сезон той има общо шест дуела за Барса във всички шампионати.

"Тестовете осъществени върху бранителя демонстрират, че той е раздрал мускул в десния прасец и ще отсъства към четири седмици", гласи формалното известие от клуба. Така Ернесто Валверде разполага към този момент единствено с двама здрави централни бранители в лицето на Жерар Пике и Клеман Ленгле, откакто Самюел Умтити към момента лекува контузия на коляното.

Днес Барселона научи своя противник за осминафиналите на Шампионската лига. Каталунците се разминаха с най-тежките противници в жребия и ще се изправят против френския Олимпик Лион. Първият дуел е на 19.02 във Франция, а реваншът е на 13 март на "Камп Ноу". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР