Баровски жилищен комплекс, оценяван на 5 мл. евро вдига капитанът

...
Баровски жилищен комплекс, оценяван на 5 мл. евро вдига капитанът
Коментари Харесай

Попето строи блок за 5 милиона

Баровски жилищен комплекс, оценен на 5 мл. евро подвига капитанът на националния тим по футбол Ивелин Попов. Сумата, не е изключително огромен проблем за него, поради заплатата му в „ Спартак ”, научи HotArena.

Самата инвестиция, Попов прави през компанията си „ ИКИ Билдинг – 2017 ”. В нея той е съучастник с още двама предприемачи, с опит в строителството и продажбите на парцели.

Проектът на футболиста започва тъкмо преди година. На първи март 2017, компанията, чийто капитал е скромните 150 лв., заплаща в брой над милион и половина за голям имот на столичната „ Отец Паисий ”. Теренът се намира в топ центъра на града.

Заради следващия заможен взрив, търсенето на жилища и офиси в региона е голямо, а цените доближават рекордни стойности. Това от своя страна при добър план, подсигурява големи облаги.

По тази причина Попов е броил солидна сума за проектант и за план на жилищна постройка, която ще е със застроена повърхност от 5730 кв. м. При цена на парцелите в региона от 1300 евро на квадрат, Попов си подсигурява доходи от над пет милиона евро.

Огромната повърхност ще се разпредели върху едвам 37 жилището. За да оправдае високите цени, Попето залага на голям брой екстри.

Обитателите ще се радват на жилища, направени от най-хубавите материали. Ще имат още централно парно, първокласни общи елементи, дървена обшивка извън, ажурни парапети, съвременни системи за сигурност, а върху гаражите се планува и озеленяване. След правене на архитектурния проект, Попов заплаща и 80 бона за строително позволение.

Веднага по-късно особено наета строителна компания е подготвена да лее основите.

От книжата по плана излиза наяве, че блокът на футболиста ще бъде подготвен до края на годината.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР