Баровски джип за 200 бона е новото возило на Николета

...
Баровски джип за 200 бона е новото возило на Николета
Коментари Харесай

Ни Ло с джип за 200 бона

Баровски джип за 200 бона е новото возило на Николета Лозанова. Папараци хванаха в крачка най-актуалната плеймейтка, която за пръв път се появи с впечатляващата си облага.

Джипът е модел от тази година и малко на брой могат да си разрешат да броят крупната сума, с цел да го вкарат в гаража си. Но Николета от дълги години е любителка на тузарскиге транспортни средства, като не пести средства, с цел да се придвижва комфортно. Този път единствено е сменила цвета - предходната й кола беше бяла, а новата е черна.

На фона на цялата гьзария Николета не се тормози да се вози с окъсани къси гащи, както и с нехаен бял потник. Като прибавим и белите маратонки с висока платформа, които прибавят няколко сантиметра към растежа й, ситуацията става като в онази ария от едно време: „ 0-о-обичам те, обичам те, блага! Със бели маратонки. И изтъркани джинси “.

on Sep 16, 2020 at 5:46am PDT

Под капака на новия й автомобил се крият над 300 конски сили, които мъчно могат да бъдат удържани даже в градски условия. Това евентуално е повода Лозанова да продължава да разчита на персонален водач, който да я развежда, когато е по задания из столицата. Другото улеснение е, че той може също по този начин да влиза в ролята на „ момче за всичко ", като й извършва прищевките.



Николета няма и проблем с паркирането, тъй като водачът постоянно я изчаква на спешни светлини, до момента в който е спрял краткотрайно на някоя улица. На фрагментите се вижда по какъв начин НиЛо притичва през улицата, с цел да не пречи новият джип на придвижването и тя бързо да се покрие от любопитните хорски погледи.

Папараците на „ България Днес “ обаче съумяха да я щракнат в крачка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР