Бърнли загуби от гостуващия Брайтън в последния кръг на Висшата

...
Бърнли загуби от гостуващия Брайтън в последния кръг на Висшата
Коментари Харесай

Бърнли загуби от Брайтън, но и двата отбора дишат спокойно

Бърнли загуби от гостуващия Брайтън в последния кръг на Висшата лига с 1:2, а двата тима резервираха местата си в британския хайлайф. Домакините останаха на 10-ото място с 54 точки, а Брайтън се добра до 41 и 15-ата позиция.

В 20-ата минута гостите съумяха да открият резултата, откакто Ив Бисума настигна една топка и насочи мощен удар от разстояние в горния ляв ъгъл, а Ник Поуп не съумя да реагира и единствено изгледа кълбото.

В самият завършек на полувремето равенството бе възобновено, когато Крис Ууд се извиси в наказателното поле след едно центриране и стреля топката в долния десен ъгъл на Матю Райън.

Само пет минути след подновяването на играта през второто полувреме гостите съумяха да си върнат преимуществото. Отлична самостоятелна изява на Аарън-Антъни Коноли приключи с удар наказателното поле, който прати топката в долния десен ъгъл и за 1: 2.

Десет минути по-късно равенството бе възобновено. когато Джей Родригес се оказа на вярното място в точното време и засече топката си съвършено. Радостта на домакините обаче не търпя дълго, защото попадението бе анулирано след интервенция на ВАР и отсъдена засада.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ
Премиър лийг 38 кръг, неделя 26 юли  Бърнли 1:2краен резулат  Брайтън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР