Бърнли води с 2:0 на Манчестър Юнайтед след 45 минути

...
Бърнли води с 2:0 на Манчестър Юнайтед след 45 минути
Коментари Харесай

Ман Юнайтед - Бърнли 0:2 /първо полувреме/

Бърнли води с 2:0 на Манчестър Юнайтед след 45 минути игра.

Мачът стартира извънредно за „ алените дяволи “, които още в 3-ата минута се оказаха обратно в резултата. Йохан Гудмундсон центрира от фаул в наказателното поле, там се получи безредие, в което никой не успяваше да играе с топката. Това обаче направи Ашли Барнс, който съумя да стреля от 2-3 метра и да осъществя за 1:0.

В 12-ата минута задатъкът на гостите можеше и да бъде подсилен след изстрел на Скот Арфийлд, който срещна напречната греда.

Постепенно след 15-ата минута Ман Юнайтед заигра много по-добре и погледна към вратата на Ник Поуп, който избави ослепително изстрели на Люк Шоу и Пол Погба.

За сметка на това Бърнли показва блестяща успеваемост и в 36-ата минута стигна до втория си гол, паднал след ослепително осъществяване от директен свободен удар на Стивън Дефур. Белгиецът изпрати топката съвършено в горния десен ъгъл на вратата, а Давид де Хеа нямаше какво да направи, с цел да спре първия гол за сезона на реализатора.

Малко по-късно Маркъс Рашфорд виждаше по какъв начин връща един от двата гола, откакто преодоля Поуп. Бен Мий обаче бе на голлинията и мазета топката. Златан Ибрахимович също имаше добра позиция за пукотевица, само че Кевин Лонг мазета в корнер с съдбоносен шпагат. Погба пък стреля рисково отвън наказателното поле, само че топката мина на сантиметри от вратата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР