Бърнли приема на в отложен двубой от първия кръг

...
Бърнли приема на  в отложен двубой от първия кръг
Коментари Харесай

Съставите на Бърнли и Ман Юнайтед, червените дяволи се целят в първото място

Бърнли приема на " " в отсрочен дуел от първия кръг на Премиър лийг. " Червените дяволи " имат шанса да излязат на върха в класирането в интервала след Нова година за първи път от януари 2013-а. В момента отборът на е с идентичен точков актив с първенеца. При тъждество или победа Юнайтед ще изскочи еднолично на върха и в края на седмицата ще гостува на " " като лидер в класирането.

Бърнли влиза в този дуел в добра форма, откакто завоюва три от последните си четири мача във всички шампионати. В последния мач от шампионата отборът на победи с 1:0 огромния новобранец през този сезон. Това се случи още в края на 2020-а. В началото на Новата година Бърнли трябваше да играе с, само че дуелът бе отсрочен поради случаи с позитивните проби за ковид в лагера на лондончани.

, Мат Лоутън, и се завръщат измежду титулярите на Шон Дайк. Солскяер е направил цели 10 промени спрямо дуела с за ФА Къп. Единствено резервира мястото си в центъра на защитата. се завръща след глобата от три мача, която му наложи ФА. Уругваецът води офанзивата, а по фланговете са и. и, които имаха леки травми, са възобновени и също започват.

#

— Manchester United (@ManUtd)

Бърнли: Поуп, Лоутън, Тарковски, Мий, Питърс, Брейди, Уестууд, Гудмундсон, Браунхил, Барнс, Ууд

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Уан Бисака, Байи, Магуайър, Шоу, Матич, Погба, Рашфорд, Фернандеш, Марсиал, Кавани

Премиър лийг 1 кръг, вторник 12 януари  Бърнли 22:15предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР