Бърнли победи с 1:0 като гост Уест Хам, благодарение на

...
Бърнли победи с 1:0 като гост Уест Хам, благодарение на
Коментари Харесай

Бърнли подсили страховете на чуковете и се доближи до Лига Европа

Бърнли победи с 1:0 като посетител Уест Хам, с помощта на което се приближи единствено на точка зад Арсенал и има действителни шансове да се бори за място в Лига Европа. " Чуковете " пък не престават да треперят, защото са на четири точки от зоната на изпадащите, а до края на сезона остават четири кръга, в които лондончани имат мачове с два от директните съперници - Уотфорд и Астън Вила, както и тежко посещение на Манчестър Юнайтед. Джей Родригес (38') осъществя единственото попадение, а Ник Поуп също имаш огромен принос за триумфа на гостите с няколко доста значими спасявания. Андрий Ярмоленко стартира като титуляр за Уест Хам за първи път след подновяването на сезона. Рекордната покупка на лондончани Себастиан Але бе на пейката за началото. Шон Дайк заложи на същите 11, които стартираха и при равенството с Шефилд Юнайтед.
Лондончани бяха доста по-добрият тим през първата част, само че се отдръпнаха на отмора с гол пасив. Ник Поуп направи няколко страхотни спасявания, с цел да се стигне до 38-ата минута, когато Джей Родригес засече с рамото си центриране на Тейлър отляво. Топката срещна напречната греда, след което удари Фабиански и влезе във вратата му - 0:1. Само три минути по-късно удар на Микейл Антонио срещна външната страна на гредата.

След почивката Поуп още един път се намеси ослепително, спасявайки рисков удар на Себастиян Але, за който това бе първо допиране след появяването му на терена. 14 минути преди края Крис Ууд вкара втори гол за Бърнли, който обаче бе анулиран поради засада след намесата на ВАР.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ТУК! Премиър лийг 34 кръг, сряда 8 юли  Уест Хам 0:1краен резулат  Бърнли
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР