Бърнли не успя да спечели гостуването си на Астън Вила

...
Бърнли не успя да спечели гостуването си на Астън Вила
Коментари Харесай

Бърнли взе безценна точка и е на крачка от велико оцеляване

Бърнли не съумя да завоюва гостуването си на Астън Вила в отсрочен мач от 18-ия кръг на Висшата лига, само че и равенството 1:1 може да се одобри като добър резултат за отбора на Майк Джаксън, който обезверено се бори за оставането си.

В последния кръг Бърнли приема Нюкасъл и при победа ще оцелее, без значение от изхода на дуела сред Брентфорд и Лийдс. В момента точно Лийдс е под чертата поради доста по-лошата си голова разлика.

На "Вила Парк " домакините имаха съществено превъзходство в притежанието на топката, само че Ашли Барнс откри от дузпа за Бърнли в самия завършек на първото полувреме. Още в 48-ата минута Емилиано Буендия изравни, само че гостите не позволиха да се стигне до цялостен поврат и държат ориста си в свои ръце.

В края гостите даже можеха да сграбчен успеха, само че отлична интервенция на Тайрън Мингс попречи на Ваут Вегхорст да се разпише. В добавеното време Матю Лоутън от Бърнли получи червен картон.

Срещу Нюкасъл хората на Майк Джаксън би трябвало да реализират не по-лош резултат от този на Лийдс против Брентфорд, с цел да запазят мястото си във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР