Бърнли не успя да победи гостите от Уест Бромич и

...
Бърнли не успя да победи гостите от Уест Бромич и
Коментари Харесай

Час с човек повече не стигна на Бърнли да измъкне победата над Уест Бромич

Бърнли не съумя да победи гостите от Уест Бромич и двата тима приключиха 0:0 в среща от 25-ия кръг на Премиър лийг, макар че гостите бяха принудени да играят с човек по-малко цели 60 минути. Това бе второ следващо тъждество за “дроздовете”, откакто преди седмица измъкнаха 1:1 и против Манчестър Юнайтед.

Именно играчите на Сам Алардайс сътвориха и първите две рискове пред Ник Попуп. Първо в 16-ата Дарнел Фърлонг не съумя да оползотвори центриране отдясно, а след това и удар на Матеус Перейра няколко минути по-късно мина около гредата. В 30-ата минута Семи Аджай бе изпъден, откакто спря с ръка дълга топка отправена към офанзивните футбилсти на домакините и бранителят се оказа финален в отбраната. Реферът Майк Дийн в началото подмина обстановката, само че след това даде червен картон след интервенция на ВАР.

Това обаче не подейства с упования резултат на домакините, защото и след почивката още веднъж играчите на Уест Бромич на два пъти бяха близо до попадения, само че Мбайе Дин и Матеус Перейра не сполучиха пред Ник Попуп. След равенството Бърнли остава на 15-о място с 28 точки, а играчите на Сам Алардайс не престават да поддържат вярата жива, въпреки че към момента са на цели 11 точки зад избавителното 17-о място и Нюкасъл.



Премиър лийг 25 кръг, събота 20 февруари  Бърнли 0:0краен резулат  Уест Бромич Албиън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР