Бърнли е новият шампион на Чемпиъншип! Това стана факт, след

...
Бърнли е новият шампион на Чемпиъншип! Това стана факт, след
Коментари Харесай

Бърнли е новият шампион на Чемпиъншип

Бърнли е новият първенец на Чемпиъншип! Това стана факт, откакто възпитаниците на Венсан Компани победиха с 1:0 Блекбърн в гостуването си на " Иууд Парк " в отсрочен мач от 38-ия кръг. " Виненочервените " си бяха обезпечили промоцията още след успеха с 2:1 над Мидълзбро на 7 април, само че в този момент към този момент си подсигуряваха и купата, като към този момент и на доктрина няма по какъв начин да бъдат изместени от първата позиция в оставащите кръгове до края на сезона.

Единственият гол в мача вкара Мануел Бенсън, който се появи като запаса и означи красиво попадение с отдалечен удар в 66-ата минута. Това бе 10-ият му гол през акцията.

Така Бърнли събра актив от 95 точки и има 13 повече от преследвача си Шефилд Юнайтед, който има да изиграе още четири мача до края на акцията.

" Остриетата " се нуждаят от една победа, с цел да си подсигуряват втората позиция и да се причислят към Бърнли в Премиър лийг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР