Барние коментира, че е в добро разположение на духа и

...
Барние коментира, че е в добро разположение на духа и
Коментари Харесай

Коронавирусът обърква преговорите за търговска сделка след Brexit

Барние разяснява, че е в " положително разположение на духа " и следва " всички нужни указания, което се отнася и за моя екип "

Преговорите за комерсиална договорка след Brexit сред Европейски Съюз и Англия трябваше да се състоят в Лондон тази седмица, само че това не стана поради рецесията с ковид. Идеята полемиките да се проведат посредством видеовръзка също не се реализира, написа Politico.

Британски държавен представител съобщи, че двете страни " няма официално да проведат договаряния по метода, по който това стана при предходния кръг от диалози поради ограниченията против разпространяването на заболяването ". Но добави, че Лондон и Брюксел остават " изцяло ангажирани с полемиките и ще поддържат постоянен контакт с Европейската комисия, с цел да се обсъдят различни способи за продължение на договарянията през идващите седмици ". Неназован източник на " Даунинг стрийт " изрази вяра, че някакъв тип полемики към момента е вероятен тази седмица посредством потреблението на неофициален механизъм.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Същевременно стана ясно, че основният договарящ на Европейски Съюз Мишел Барние е с позитивен тест за COVID-19. В Twitter той написа, че е добре и е в " положително разположение на духа ", като следва " всички нужни указания, което се отнася и за моя екип ".

Експерти считат, че удължаването на преходния интервал за Англия в този момент става неизбежно поради разтърсванията от вируса и лимитираната опция на държавните управления да реагират. Но Лондон упорства, че ще се придържа към планувания график, което усилва вероятността за Brexit без договорка. " Преходният интервал свършва на 31 декември 2020 година Това е записано в английските закони ", разяснява английският държавен представител.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР