Бърни Екълстоун смята, че Люис Хамилтън не би оцелял, ако

...
Бърни Екълстоун смята, че Люис Хамилтън не би оцелял, ако
Коментари Харесай

Бърни Екълстоун: Хамилтън не би оцелял във Ферари, ако Льоклер е там

Бърни Екълстоун счита, че Люис Хамилтън не би оживял, в случай че бе съотборник на Шарл Льоклер във Ферари. Мнението на някогашния началник на Формула 1 е образувано въз основа на наблюденията му върху връзките сред водачите на Скудерията и екипа през 2019 година, написа Clubs1.bg.

Миналият сезон бе първи за родения в Монако юноша като играч на именития италиански отбор. Той стана съекипник на четирикратния международен първенец във Формула 1 Себастиан Фетел. Скоро в отбора прехвърчаха искри и до края на годината на няколко пъти имаше проблеми. Стигна се даже до конфликт сред Фетел и Льоклер. В края на сезона Шарл бе четвърти в генералното класиране с 264 т. Себастиан остана пети с 240.

„ Себастиан бе номер едно в тима. Изведнъж се появи хлапето отникъде, за което никой не беше чувал, направи положително показване и хората във Ферари се влюбиха в него”, съобщи Екълстоун
„ Това евентуално е било… Със Себастиан сме доста близки, само че не приказваме за такива неща. Той в никакъв случай не би го загатнал, само че несъмнено се е почувствал изтикан обратно. Може би поради метода, по който се отнесоха с него в отбора. Фетел, Хамилтън, [Макс] Верстапен – всички те са толкоз положителни, колкото даваната им поддръжка. Люис получава най-голямо подпомагане. В неговото подкрепление не липсва безусловно нищо. Той е привикнал малко или доста да ръководи обстановката. И съгласно мен в случай че отиде във Ферари, и техният номер 2, който смятат за нещо като полу-номер 1, продължи да кара на равнище, то Хамилтън няма да оцелее там”, добави Бърни в изявление за Аутокар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР