Бърни Екълстън заяви, че повече няма да посещава състезания от

...
Бърни Екълстън заяви, че повече няма да посещава състезания от
Коментари Харесай

Бърни Екълстън повече няма да ходи на състезания от Ф1


Бърни Екълстън съобщи, че повече няма да посещава надпревари от Формула 1. Бившият притежател на спорта направи една година като почетен член на управителния съвет, като през това време посещаваше и някои от конкуренциите. Към края на годината, обаче, Бърни постоянно отсъстваше, а в този момент отсече изрично пред списание Ауто Мотор: "Имам чувството, че моите наследници не желаят повече да ме виждат на пистата ".

Въпреки всичко, той отхвърля да е зле надъхан към Либърти Медиа. "Напротив. Горд съм с Формула 1 и желая всичко да се развива добре. " Екълстън добави още, че адмирира покачването на телевизионната публика през 2017. Според него борбата сред Ферари и Мерцедес е мобилизирала почитателите. "Даже желая да се извиня на промоутърите. Те плащаха за остарялата Ф1, само че получаваха единствено един победител в лицето на Мерцедес. Сега парите им още веднъж имат стойност. "

По отношение на въпроса за измененията по мотора след 2021 остарелият притежател е на страната на тимовете. "Страхувам се, че Ферари могат да живеят без Формула 1, до момента в който противоположното не е допустимо " заключи Бърни.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР