Barnes, международен лидер в предлагането на луксозни имоти, представя -

...
Barnes, международен лидер в предлагането на луксозни имоти, представя -
Коментари Харесай

Нов дом в Paradise Place? 5-звезден лукс, басейн и собствен парк сред динамиката на София

Barnes, интернационален водач в предлагането на първокласни парцели, показва - първокласен жилищен комплекс с петзвездни улеснения, ситуиран тъкмо до Mall Paradise Center.

 фотография: Elite Building Company

Близостта до най-големия търговски и начин на живот център икономисва време на дейните хора, а метростанция " Витоша " е единствено на няколко крачки разстояние.

Ловният парк и неговата прелестна гора също са в непосредствена непосредственост и оферират успокоение и чист въздух.

Комплексът предлага първокласни фамилни жилища с просторни площи, личен вътрешен парк, state of the art SPA & wellness център, закрит басейн, занимания за деца и места за отдих, бистро от известна верига, дизайнерска входна зона с предверие, рецепция и консиерж.

 фотография: Elite Building Company

Консиержът е услуга, която ще откриете във всеки първокачествен хотел или жилищна постройка по света. Този човек употребява всички свои познания, умения и контакти, с цел да улесни всекидневието на живущите в комплекса - ще уреди превоза Ви до летището, ще резервира маса в обичания Ви ресторант, ще провежда всяка логистична задача, ще посрещне гостите Ви. Знаем, че хората, които ще изберат Paradise Place за собствен дом, ценят времето си и имат потребност от някого, на който да разчитат за дребните задания, свързани с живота на цялото семейство.

 фотография: Elite Building Company

Строителството на към този момент е в напреднал стадий - получен Акт 14. Използват се единствено най-голям клас материали и строителни решения като медни покриви, окачена каменна фасада, дървена дограма с трислойно сраснат селектиран немски профил, асансьори от водещ международен бранд.

Реализацията на плана е поверена на консорциум от водещи компании в региона на влиятелното строителство:
Elite Building Company - одобрена компания, наложила се като пример за качествено и стабилно осъществяване на премиум жилищни и публични здания и обекти в областта на промишленото и инфраструктурното строителство; Архитектурно бюро ПРОАРХ - над 20 години опит и потвърден професионализъм в областта на градоустройственото обмисляне, цялостното изследване и проектиране; Продажби - интернационалния съветник за първокласни парцели BARNES; Проектът се осъществя с финансовата поддръжка на International Asset Bank;
- инвестирайте в безкомпромисно първокласен дом!

 фотография: Elite Building Company

Налични за продажба са:
Двустайни жилища от €102 225 (без ДДС); Тристайни жилища от €151 995 (без ДДС); Четиристайни жилища от €213 480 (без ДДС); Гаражи от €25 000 (без ДДС); Паркоместа от €21 000 (без ДДС);

Без комисиона от купувача!

За повече информация свържете се с Илияна Братованова на +359 2 426 73 87 или [email protected] или посетете www.barnesparadise.com

*Съдържание на Barnes Bulgaria
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР