Бърнард Текпетей вкара два пъти в началото на мача и

...
Бърнард Текпетей вкара два пъти в началото на мача и
Коментари Харесай

Лудогорец с класическа победа срещу Хебър като гост

Бърнард Текпетей вкара два пъти при започване на мача и Лудогорец надделя с 3:0 Хебър като посетител в мач от 30-ия кръг на българската Първа лига. С този триумф първенците поведоха с 13 точки на Черно море, който през днешния ден направи нулево тъждество с Пирин.

" Разградчани " излязоха напред в резултата още в седмата минута. Аслак декор Витри подаде дълъг пас вдясно за Квадво Дуа, който пък мигновено откри Бърнард Текпетей в наказателното поле и звездата на разградчани се разписа за 1:0.

Текпетей вкара още веднъж в 19-ата минута. Балонно центриране в наказателното поле бе посрещнато от Жоао Сеско, само че той направи едва изчистване с глава. Нападателят на първенците се възползва и завоюва топката, след което я изпрати за повторно във вратата на Петър Дебърлиев.



Лудогорец доминираше през второто полувреме, само че направи доста пропуски. Руан Крус не съумя на два пъти да приключи положителни офанзиви, като малко след час игра се откъсна самичък против Дебърлиев и го преодоля, само че вратарят плонжира и отрази удара.

Руан Крус, появил се в игра в 62-та минута, се поправи в 78-та минута. Той получи топката наоколо до точката за дузпа от Аслак декор Витри и преодоля Дебърлиев за крайното 3:0 в интерес на първенците.

Хебър е 13-ти с 30 точки, колкото има и 12-ия Пирин. Двата тима ще играят в последната шестица на Първа лига.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР