Барман беше обявен за герой след самоотвержената си постъпка, когато

...
Барман беше обявен за герой след самоотвержената си постъпка, когато
Коментари Харесай

`Бях спасен от брилянтната бележка на бармана-герой, след като гадняр тормозеше мен и приятеля`

Барман беше разгласен за " воин " след самоотвержената си постъпка, когато две дами бяха изправени пред " злокобна " обстановка.

Клиентът Тринити и нейният другар бяха унизени от мъж в бар и обстановката не остана незабелязана от грижовния барман Макс Гутиерес.

С толкоз внимателен ход, който другите го гледаха, нямаше да имат визия, Макс пусна на двете дами хитра записка, която гласеше: „ Ако този човек ви тормози, сложете конската си опашка на другото си рамо и аз ще го отстрани. Той МЕ ПОЛЪЗВА. “

Отправяйки се към Twitter, с цел да показа фотография на бележката, Тринити – с потребителско име @trinityallie – написа: „ Този ​​човек тормозеше мен и моите Приятелю, и барманът ми съобщи тази записка, като се държеше по този начин, като че ли е моя квитанция!

Тя добави: „ В последна сметка той трябваше безусловно да крещи на момчето, сподели: „ Трябва да се махнеш от тези девойки, които явно не се интересуват “, а пичът сподели „ това беше малко нападателно “, и той сподели „ добре, че ги удря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР