Бърканите яйца са един от най-популярните избори за закуска на

...
Бърканите яйца са един от най-популярните избори за закуска на
Коментари Харесай

Главният готвач споделя „тайна съставка“ за най-пухкавите бъркани яйца, които някога ще приготвяте

Бърканите яйца са един от най-популярните избори за закуска на всички времена – и има една загадка съставна част, която да усъвършенства ястието ви.

Въпреки че наподобяват лесни за подготвяне, мъчно е да постигнете съвършената консистенция на бъркането си. Сега един готвач показа своето скрито оръжие за подготвяне на най-пухкавите яйца всякога - и то коства единствено 89 пенса.

Леките и пухкави яйца в никакъв случай не са били по-лесни и сигурно ще впечатлите приятелите и фамилията си с тази стъпка- поетапна рецепта, споделена от готвач от новаторския лондонски ресторант Fallow.

В малко видео в TikTok готвачът изясни: „ Ето по какъв начин вършиме бъркани яйца, като готвач. Минимум три яйца или в случай че като мен, ти си лаком, ще вземем пет. "

След като разруши яйцата в купа, той посоли и поръси с черен пипер сместа и добави бучка масло в парещ тиган. Той продължи: „ Ще създадем прелестно печено кафяво масло, ще има прелестен орехов усет. “ След като тиганът беше парещ, той изсипа яйцата и добави:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР