Бариери и предпазни огради бяха издигнати на “Стад дьо Франс

...
Бариери и предпазни огради бяха издигнати на “Стад дьо Франс
Коментари Харесай

Крупни мерки за сигурност преди и по време на финала за Купата на Франция

Бариери и защитни огради бяха издигнати на “Стад дьо Франс ” за идния край в шампионата за Купата на Франция. Съобщава се, че повода за това решение са случаите, зародили след успеха на единия финалист в полуфиналната фаза - Нант, когато последователите на тима нахлуха на терена.

Снимките, които се появиха от спортното оборудване в Париж, несъмнено предизвикаха възмущение от последователите на футбола в страната.

Des grilles avec des piques ont été installés pour la finale de Coupe de France demain entre Nantes et Toulouse!

Traitement animalier.
— MercaFoot (@MercaFoot_)

Междувременно защитните ограничения трансформираха и протокола по връчването на купата на спечелилия.

няма да слезе на терена, с цел да поздрави играчите на двата тима преди първия съдийски сигнал обратно на традицията. Според последните информации във френската преса президентът на републиката ще награди спечелилият във финала, само че ще го направи от трибуните на стадиона.

Миналата година Макрон взе участие в церемонията, както и постоянно от 2017 година, годината на началото на първия му мандат.

Профсъюзите са поръчали 30 000 яркочервени правоъгълни листовки с надпис „ Червена карта за пенсиониране на 64 години “, както и 10 000 свирки. Те би трябвало да бъдат раздадени от 17:00 ч. тази събота, покрай спирки на метрото, водещи футболните почитатели до Стад дьо Франс.

Около 3000 служители на реда и жандармеристи ще бъдат мобилизирани към и на Стад дьо Франс.

Иначе финалът в шампионата за Купата на Франция опълчва два на пръв взор непредвидени кандидати - Нант и Тулуза. Първите ще пазят трофея си от предходната година, само че през сегашния сезон въобще не са в добра форма и се борят да запазят елитния си статут. Техните съперници пък са на 12-о място в Лига 1 и този сезон също не впечатлиха изключително с играта си.

Мачът сред Тулуза и Нант е довечера от 22:00 българско време.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР