Бари Кеоган, на 31 години, разкри, че ролята му в

...
Бари Кеоган, на 31 години, разкри, че ролята му в
Коментари Харесай

Бари Кеоган казва, че шокиращата му роля в Saltburn е помогнала на хората да спрат да го възприемат просто като „малко странно дете-мъж“

Бари Кеоган, на 31 години, разкри, че ролята му в Saltburn е помогнала на хората да спрат възприемайки го просто като „ откачено дете-човек “, в ново изявление за GQ (на фотографията в неделя на Златните глобуси)

След снимането на „ онази “ сцена с вана и спонтанното гробище на Бари в този миг ирландският артист разкри по какъв начин публичното усещане за него се е трансформирало след стартирането на кино лентата “, само че призна, че осъзнава, че това, че е човек, който публиката желае да гледа, „ отваря други пътища за мен – това е част от нещото с водещ мъж “.

Той добави: „ Малко изродна епоха дете-мъж, както я назоваваме. И в този момент съм просто Човек. Freak-Man. Човек-изрод.

Въпреки че е на 31, Бари играе студент от Оксфордския университет, който е захласнат от своя богат съученик Феликс и се насочва към Солтбърн, с цел да остане при фамилията на Феликс за лятото.

Актьор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР