Барбито на попфолка Гергана съвсем се оттегли от сцената и

...
Барбито на попфолка Гергана съвсем се оттегли от сцената и
Коментари Харесай

Барбито на попфолка се появи след дълго отсъствие от светския живот

 Барбито на попфолка Гергана напълно се отдръпна от сцената и към днешна дата тя не е измежду хитовите реализатори. 

 Изпълнитeлкaтa крие персоналния си живот в дълбока загадка и за нейн обичан дълго време не се е чувало да има. Затова пък по време на пандемията показва любовта си към книгите.

Няколко години пайнерката се пробва да приключи висшето си обучение, което с днешна дата е реалност. Тя е квалифициран магистър по геология - просвета, която преглежда характерностите на скъпоценните камъни. Певицата мощно се надявала да може да си откри работа по специалността и пеенето да е просто занимание.

Годините отвън сцената обаче много са се отразили на външността на певицата. След като беше качила много килограми, в този момент самоуверено можем да кажем, че тя е влезнала във форма. Не си пада и по спорта, само че очевидно е усвоила и това, с цел да бъде това, което виждаме.

Тези дни Гергана се появи на светско събитие след дългото си мъртвило. Тя блесна в бял костюм на музикалните награди на Евгени Минчев, където бяха наградени Силвия Кацарова, Мими Иванова, младият реализатор Валентин Велчев (на снимката) и други персони.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР