Барби е на път да се превърне в най-касовия филм

...
Барби е на път да се превърне в най-касовия филм
Коментари Харесай

Санкциите към Русия удариха и по Барби, зрителите чакат пиратски версии

" Барби " е на път да се трансформира в най-касовия филм за 2023 година Общата му сума от 526,3 млн. щатски $ на вътрешния пазар и 1,18 милиарда $ в международен мащаб сега го подрежда на второ място след " Филмът за Супер Марио Брос ". Въпреки това заради глобите, наложени от Запада в отговор на войната на Русия в Украйна, хиляди почитатели на Барби не могат да гледат кино лентата легално в Русия. Това обаче не е попречило на съветските почитатели на Барби да отдадат респект на своята куклена героиня. В това кафене Барби се радва на едноседмичен празник. 

 

 
Опитахме се да преобразим всички наши ястия. Например сервирахме елементарен чийзбургер с розово сирене, като добавихме там концентрат от цвекло.
Амал, шеф на кафенето

Според шефа посетителите са се нараснали с 50% от преобразяването на кафенето, като клиентите са чакали на опашки с часове. А заради многочислените молби на клиентите замисленият като Барби уикенд е продължен със седмица. Макар че " Барби " е на път да се трансформира в блокбъстър през 2023 година, съветските фенове нямат законен метод да го гледат. Warner Bros. е една от холивудските компании, които напуснаха Русия през март 2022 година, което значи, че продукциите ѝ към този момент не се прожектират в страната. 

 
Много съм смутена, че поради глобите не можем да гледаме премиерата на Барби в Русия дружно с целия свят. Бих желала да я пуснат по-рано, тъй като до момента в който би трябвало да чакаш, можеш да прочетеш доста спойлери.
Ксения, гражданин на Челябинск

Носят се клюки, че пиратски версии на двата най-големи шлагера на това лято - " Барби " и " Опенхаймер " - ще бъдат в съветските кина в края на август. Досега пиратските версии на филмите се показваха в съветските киносалони много бързо след международната премиера, само че при Барби се чака забавянето да е доста по-голямо. Според слуховете пътят за внасяне на незаконните копия по кината през страните от общността на самостоятелните страни е блокиран.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР