Барбадоската поп певица Риана се срещна днес с френския президент

...
Барбадоската поп певица Риана се срещна днес с френския президент
Коментари Харесай

Риана и Макрон си говориха за благотворителност

Барбадоската поп певица Риана се срещна през днешния ден с френския президент Еманюел Макрон, с който разиска своята благотворителна активност в опазването на здравето и образованието, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.
 Бриджит Макрон и Риана БГНЕС
Основаната през 2012 година от Риана фондация " Клара Лайънел " поддържа просветителни планове по света. Певицата, която има над 75 милиона почитатели в " Туитър ", е попитала посредством тази обществена мрежа новоизбрания френски президент дали би подкрепил нейната идея. Тя се е обръщала по сходен мотив и към други международни водачи като премиера на Канада Джъстин Трюдо и президента на Аржентина Маурисио Макри.
 Бриджит Макрон и Риана БГНЕС
Днес Риана бе посрещната на входа на Елисейския замък от първата дама Брижит Макрон, а след това бе призната от президента. След срещата певицата сподели, че е разискала с него " тематиката за образованието от световна позиция ". Пред публицисти тя добави, че през септември ще направи " огромно известие ", само че не разкри детайлности. По тематиката Мелания Тръмп и Брижит Макрон се любуваха на хубостта на Париж (СНИМКИ) Тръмп: Еманюел Макрон обича да ме държи за ръка Вижте какъв комплимент направи Тръмп на Брижит Макрон (СНИМКИ/ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР