Бараки, в които живеят 6 семейства и съседна двуетажна къща

...
Бараки, в които живеят 6 семейства и съседна двуетажна къща
Коментари Харесай

Седем семейства останаха без дом след пожар в Разлог

Бараки, в които живеят 6 фамилии и прилежаща двуетажна къща изгоряха тази нощ в ромската махала на. Няма потърпевши хора, само че е унищожено домашно имущество, бараките са необитаеми, съобщи БГНЕС.
Според живущите е тенденциозен, огънят забелязали към 3.30 ч., а пожарната пристигнала след 4 часа тази нощ. Според полицията сигналът е подаден в 4.15 ч.
От бараките, които са на някогашния комбинат за целулоза и хартия/КЦХ/, огънят се трансферирал върху плевня с два коня вътре до нова двуетажна къща, от нея огънят обхванал покрива, изгоряло е домашно имущество-мебели, купени преди месец на погашение. Преди месец е изработен и покрива.
В бараките е избавена и изведена на открито болна сама жена, с помощта на бързите дейности на съседите всички са изведени от горящите пространства.
Гасили са екипи от Разлог и Банско, с изключение на имущество са горели и дърва за зимата.
Според живущите в къщата, неотдавна са били заплашвани, че ще ги възпламенят. Причината е сборичкване преди време в махалата.
Към 10 ч. стартира оглед на чиновници на ПУ-Разлог, съгласно пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи, аргументите за пожара и нанесените вреди са в развой на определяне.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР