Барак Обама може да не е в политиката от цял

...
Барак Обама може да не е в политиката от цял
Коментари Харесай

Може ли Дрейк да изиграе Барак Обама

Барак Обама може да не е в политиката от цялостен един мандат, само че името му продължава да се загатва по-често и от това на някои настоящи политици.
 Барак Обама, Мишел Обама, A Promised Land и по кое време американският президент се е страхувал за брака си
Големият грях на Барак към Мишел Обама

Трудностите, през които минаха

Но по този начин е, тъй като Обама съумя да завоюва сърцата на милиони хора по време на ръководството си. И не са малко тези, които биха желали да видят биографичен филм за живота на 44-ият президент на Съединени американски щати.

Към момента няма публично оповестена такава продукция, само че самият факт, че се носят клюки е задоволителен да разберем, че е въпрос на време да се случи.

Говорейки пред 360 With Speedy Morman, Обама бива запитан дали би имал нещо срещу, в случай че Дрейк го изиграе в един възможен биографичен филм.

" Нека го кажа по този начин. Дрейк наподобява като човек, който може да направи какво изиска. Имам поради, че той е доста надарен. Така че, в случай че моментът настъпи и той е подготвен, допускам... "
 Дрейк, Софи Брусо, синът им Адонис и третият му рожден ден
Синът на Дрейк стана на 3

Повод да празник

Барак Обама обаче е сигурен, че дъщерите му ще са най-развълнувани, в случай че нещо сходно се случи, тъй като са огромни почитатели на канадския рапър. Иначе, желанието на Дрейк да изиграе Обама във филм датира още от 2010 година, написа Fox News. Дали обаче това ще се случи, времето ще покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР