Барак Обама, който преди време заемаше поста на президент на

...
Барак Обама, който преди време заемаше поста на президент на
Коментари Харесай

Барак Обама намекна, че извънземните съществуват ВИДЕО

Барак Обама, който преди време заемаше поста на президент на Съединени американски щати, е загатнал, че извънземните в действителност може и да съществуват.

Това се е случило по време на изявлението му в телевизионното шоу със Стивън Колбърт. Разбира се, той не е дал директен отговор на въпроса за съществуването на извънземни, само че водещият е счел мълчанието на Обама за позитивен отговор, оповестяват международните издания.



Най-вероятно Барак Обама се е шегувал, само че поддръжниците на конспирациите са сигурни, че по този метод някогашният президент удостоверява съществуването на извънземните. На собствен ред известният уфолог Скот Уоринг е добавил, че президентът не може да опише истината заради обстоятелството, че това към този момент ще визира въпроса за националната сигурност.

Такива изказвания демонстрират, че извънземните съществуват, само че държавното управление на Съединени американски щати желае никой да не има вяра в тях.

В момента няма никакви точни потвърждения за съществуването на извънземни, а последните проучвания на експерти демонстрират, че може и да сме изцяло сами във Вселената. Сканирането на 10 милиона звезди в нашата вселена не даде резултати и учените не откриха никаква извънземна технология.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР