Барак и Мишел Обама поздравиха британския принц Хари и американската

...
Барак и Мишел Обама поздравиха британския принц Хари и американската
Коментари Харесай

Обама поздравиха принц Хари за годежа му с американката Меган

Барак и Мишел Обама поздравиха английския принц Хари и американската актриса Меган Маркъл за годежа им и идната им женитба напролет на 2018 година

" Пожелаваме ви наслада и благополучие “, написа някогашният американски президент в Twitter. Съобщението е ретуитнато от брачната половинка му Мишел, предава Франс прес.

33-годишният Хари разгласи през вчерашния ден годежа си с 36-годишната американска актриса Меган, чиято майка е афроамериканка.

Двойката се среща в Лондон през юли 2016 година на колекция на обща другарка.

След няколко седмици клюки в английските таблоиди принцът показа Мегън Маркъл на баба си кралица Елизабет ІІ и при започване на ноември й направи предложение.

Семейството ще се реалокира в Нотингам Котидж в двореца Кенсингтън, където живеят братът на Хари - Уилям, снаха му Кейт и двете им деца.

Точно в Кенсингтън Хари предложил брак на актрисата. Докато приготвяли пиле в кухнята, описаха двамата в първото си изявление след годежа.

„ Беше толкоз сладко и същинско. И доста сантиментално. Той застана на коляно. А аз го прекъснах и споделих: „ Мога ли да кажа „ да ” още в този момент? ”, разказва тя пред BBC. 

„ Прегърнахме се, а аз към момента държах пръстена в ръката си. Попитах я дали в този момент мога да й го дам. А тя отговори: „ О, да, пръстена! ”. Беше доста прекрасен миг. Бяхме единствено двамата. И мисля, че съумях да я изненадам ”, допълва Хари.

Около огромния елмаз на годежния пръстен са инкрустирани дребни диаманти от бижутата на лейди Даяна. „ За да сме сигурни, че тя е дружно с нас по време на това бясно пътешестване ”, споделя принцът и прибавя: „ Мисля, че мама щеше да подскочи до Луната. Толкова щеше да е разчувствана за мен ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР