Барак и Мишел Обама отбелязаха 30 години брак, като бившият

...
Барак и Мишел Обама отбелязаха 30 години брак, като бившият
Коментари Харесай

30-годишна приказка: Барак Обама с най-милите думи към съпру...

Барак и Мишел Обама означиха 30 години брак, като някогашният американски президент не пропусна да изрази любовта си към своята брачна половинка за годишнината от сватбата им.

" Мишел, след 30 години не съм сигурен за какво ти изглеждаш по същия метод, а аз не. Знам, че завоювах от лотарията оня ден - че не бих могъл да желая по-добър сътрудник в живота. Честита годишнина, блага! ", написа Барак Обама в Инстаграм профила си.

В края на следването си в университета, вместо да стане помощник на арбитър, Барак Обама се завръща в Чикаго и става учител по конституционно право в Чикагския университет, където работи до 2004 година Успоредно с това работи в правна адвокатска фирма, занимаваща се в региона на гражданските права.

През 1989 година тъкмо в тази адвокатска фирма се среща с Мишел, негов помощник и бъдеща брачна половинка. Двамата подписват брак през 1992 година и имат две деца – Малия и Наташа. Мишел е авторитетна фигура в локалната демократическа партия и близка с кмета на Чикаго – Ричард Дайли. Тя е тази, която задвижва политическата кариера на своя брачен партньор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР