Барабанистът на рок групата Def Leppard Рик Алън казва, че

...
Барабанистът на рок групата Def Leppard Рик Алън казва, че
Коментари Харесай

Барабанистът на легендарната група Def Leppard се възстановява след нанесения му побой

Барабанистът на рок групата " Def Leppard " Рик Алън споделя, че се възвръща след нападението, осъществено по-рано този месец пред хотел във Флорида, съобщи АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Алън, който е бил в Южна Флорида, с цел да изнесе концерт, е бил атакуван, когато е излязъл да пуши пред хотел " Фор сийзънс “ на плажа във Форт Лодърдейл. Полицията арестува 19-годишен мъж, само че съобщи, че не разполага с претекст за нападението. В полицейския отчет не се показват самоличността нито на обвинения, нито на Алън.

В обява в обществените мрежи 59-годишният Алън показа, че е признателен за цялата поддръжка, която е получил от своите почитатели. Той сподели също, че е омекотен, че брачната половинка му Лорън не е била с него, когато е станал случаят, и че в този момент " работят върху възобновяване си на безвредно място “.

Полицията заяви, че нападателят се е скрил зад дирек пред хотела, до момента в който Алън е пушил цигара.

Мъжът се нахвърлил върху Алън и го повалил на земята. Според полицейския отчет една жена видяла Ален да пада и се затичала да му помогне, след което мъжът я нападнал. След това мъжът изтичал до различен хотел и почнал да чупи стъклата на колите, до момента в който не бил спрян от очевидци и не пристигнала полицията. Той бил задържан и упрекнат в два случая на побой, четири случая на незаконно посягане и малтретиране на възрастен човек или човек с увреждания.

Феновете на " Def Leppard " знаят, че Алън губи лявата си ръка при автомобилна акцидент през 1984 година, само че остава барабанист на групата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР