Барабанистът на легендарните The Beatles Ринго Стар и фронтменът на

...
Барабанистът на легендарните The Beatles Ринго Стар и фронтменът на
Коментари Харесай

Ринго Стар и Бари Гиб - новите рицари на кралицата

Барабанистът на именитите The Beatles Ринго Стар и фронтменът на Bee Gees Бари Гиб станаха рицари. Имената им са част от листата със 1123-ма британци, на които кралица Елизабет ІІ дава високите трофеи през тази година. Обръщението към двамата велики музиканти към този момент ще е „ сър “.

„ Това е ужасно! Голяма чест и наслаждение е, че моята музика и моята благотворителна активност, които обичам еднообразно, получават самопризнание. Мир вам и обич. Ринго “, разяснява бийтълсът, представен от Прес Асосиейшън.

71-годишният Бари Гиб отдаде респект на братята си, с които сътвори Bee Gees – Анди (1958-1988), Морис (1949-2003) и Робин (1949-2012). „ Това е миг в живот, който би трябвало да ценим и да не забравяме. И ми се желае с признателност да кажа какъв брой огромен е приносът на моите братя в оказаната ми чест. Тя е колкото към мен, толкоз и към тях “, акцентира музикантът.

Рицарска купа получават още някогашният заместител министър-председател Ник Клег и писателят, стихотворец, драматург и либретист Майкъл Морпурго.

Британската астронавтка Хелън Шърман, която през 1991 година полетя на руската орбитална станция „ Мир “, е наградена с Ордена на Св. Михаил и Св. Георги, чиито кавалери нормално стават висши дипломати и офицери.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР