Барабанистът на Iron Maiden - Нико Макбрейн, се е излекувал

...
Барабанистът на Iron Maiden - Нико Макбрейн, се е излекувал
Коментари Харесай

Нико Макбрейн от Iron Maiden се е излекувал от рак

Барабанистът на Iron Maiden - Нико Макбрейн, се е излекувал от рак на ларинкса. Диагнозата му е била сложена още през 2020, след което, без да подвига звук към себе си, Нико Макбрейн се е подложил на интервенция в Университетската болница " Милър " в Маями, Флорида.

В интервала към издаването на последния албум на групата, " Senjutsu ", барабанистът забелязал, че гласът му бил изменен, без да има явна причина за това.

За благополучие, бързо отишъл на обзор и проучванията посочили, че страда от 1-и етап рак на част от гласните струни.

Д-р Дейвид Росоу, осъществил ендоскопията на Нико Макбрейн, акцентира, че това е една от най-лечимите форми на рак, изключително в случай че бъде открита в ранна фаза.

70-годишният барабанист изясни, че разкрива приключението си обществено, с цел да подтиква всеки, който усети някаква смяна в гласа си - незабавно да се прегледа.

Нико Макбрейн не е първият член на Iron Maiden, преборил се с рака. През 2014 артистът Брус Дикинсън бе диагностициран с тумори на езика и на гърлото, само че година по-късно разгласи, че е се е справил тях, след интензивно радиолечение и 9-седмична химиотерапия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР