Бар в Западна Ирландия обяви откриването на първата в страната

...
Бар в Западна Ирландия обяви откриването на първата в страната
Коментари Харесай

В Ирландия отвориха Корона-free пъб - първо тест, после питие

Бар в Западна Ирландия разгласи откриването на първата в страната механа без ковид, в която посетителите ще бъдат тествани с бърз тест преди влизане, написа БГНЕС.
В пъба " Айлинс " в Огамор, на два часа и половина път с кола от столицата Дъблин, посетителите първо би трябвало да изчакат специалист, оповестява " Айриш Мирър ".
 Заведенията на Острова отвориха, чакат да са цялостни още през днешния ден Заведенията на Острова отвориха, чакат да са цялостни още през днешния ден
Англия мина към нов стадий от връщането си към естествения метод на живот. Пъбове, хотели, фризьорски салони, кина и музеи отново о...
Собственикът на кръчмата Донал Бърн разгласи във Фейсбук, че влизането ще бъде позволено единствено на постоянни гости и единствено в случай че те са тествани негативно, само че добави, че ще могат да пият там, където чакат за теста и до момента в който чакат резултата.
за тестване от 10 евро и могат да бъдат тествани сред 17:00 и 19:00 ч.
„ Цената на тестването е по-висока от тази, само че " Айлинс " на драго сърце покрива разликата, с цел да подсигурява, че чиновниците и гостите ни са здрави “, написа Бърн във Фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР