Банско. Темата за предсрочни избори и вота на недоверие не

...
Банско. Темата за предсрочни избори и вота на недоверие не
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в Банско: Темата за предсрочни избори и вота на недоверие не стои на дневен ред за ГЕРБ

Банско. Темата за предварителни избори и вота на съмнение не стои на дневен ред за ГЕРБ. Това сподели в Банско зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . Цветанов означи, че страната е постоянна, регистрира се напредък, а също оптимално се употребяват средствата по европейската взаимност. „ Председателството на България на Европейският съюз даде явен отзив и сподели, че България се оправя, а главният ни акцент – Западни Балкани, сподели най-силни резултати и е най-важното, което направихме “, сподели още Цветанов. Той добави, че през тези 6 месеца не е имало посещаване от европейски водач на страна-членка на Европейският съюз, който да не е отчел постигнатото по целите, които авансово са били заложени за председателството.
Цветанов разяснява, че опозицията в лицето на Българска социалистическа партия ще продължава да търси проблеми във всички обитаеми места, освен на национално равнище, тъй като нямало какво друго да вършат с изключение на да приказват. Той означи, че една от главните тематики, които Българска социалистическа партия употребяват, е обвързвана с хората с увреждания. „ Тезата на Българска социалистическа партия е, че не желаеме да оказваме помощ, само че на никое място не споделят, че до 2016 година парите за тях бяха по 240 лева, а в този момент получават 930 лв.. Става дума за хората с 90 и над 90% увреждания. В момента Министерството на труда и обществената политика работи, тъй че да се обезпечат спомагателни пари за хората с увреждания, само че би трябвало да се направи промяна в ТЕЛК “, добави Цветанов. Той съобщи, че сега 15% от популацията в България са хора, които получават пенсия от ТЕЛК, а в интервала към 1989 година, броят е бил към 1%. „ Никъде в Европа няма толкоз висок %, което значи, че имаме някакъв проблем, който би трябвало да бъде решен “, посочи Цветанов. Той сподели още, че структурата на партията в Банско, както и кметовете на обитаемоте места би трябвало да бъдат дейни в разговора с популацията и да приказват за постигнатото от тях.
По време на срещата в Банско бе одобрено и новото управление на партията в курортния град, като за ръководител бе избран отново Георги Икономов, който съобщи, че днешната среща е значима за всички партийни членове, тъй като се разискват значими и настоящи тематики.
Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ за област Благоевград и депутат Даниела Савеклиева от своя страна съобщи, че структурата на партията в Банско постоянно е била мощна, работи като тим и гледа в една посока.
В Банско, дружно с Цветан Цветанов бяха и депутатите Александър Мацурев, Георги Динев и Стефан Апостолов.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР