Банско спечели за 10-ти път World Ski Awards 2022, съобщи

...
Банско спечели за 10-ти път World Ski Awards 2022, съобщи
Коментари Харесай

Банско печели за 10-ти път World Ski Awards

Банско завоюва за 10-ти път World Ski Awards 2022, заяви пред TravelNews Иван Обрейков, маркетинг управител на концесионера " Юлен " АД. Курортът е разгласен за най-хубавият ски курорт в България и един от най-хубавите в Европа. Останалите номинирани бяха Пампорово, Боровец и Витоша. Класацията се организира посредством анонимно гласоподаване в уеб страницата на международната организация.
World Ski Awards  е единствената международна самодейност, която прави оценка и излъчва спечелили за действителни достижения в ски туризма във всяка от 25-те най-хубави народи за ски туризъм в света. Стартирала през 2013 година, World Ski Awards има за цел да разпространява и насърчи ски промишлеността в целия свят. Тя е част от организацията World Travel Awards.
Гласуването за премията се организира онлайн на уеб страницата на WSA. Право да дадат своя избор имат експерти, работещи в ски промишлеността, както и консуматори на ски услуги.
Ски туризмът е жизненоважен сегмент от международния пазар на пътувания и туризъм. Приблизително 400 милиона визити на скиори се правят всяка година в  повече от 2500 ски курорта, които са дом на над 6 милиона хотелски кревати.

 Визуализация на изображенията

 Визуализация на изображенията
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР