Банско. С официална церемония бе открит ски сезон 2018/2019 в

...
Банско. С официална церемония бе открит ски сезон 2018/2019 в
Коментари Харесай

Ски сезонът в Банско бе официално открит

Банско. С публична гала бе открит ски сезон 2018/2019 в Банско. На събитието участваха ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, народните представители Даниела Савеклиева, Десислава Атанасова и Александър Мацурев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, заместник-министърът на туризма Любен Кънчев, регионалният шеф на Благоевградска област Бисер Михайлов, кметът на Банско Георги Икономов, петкратният притежател на Световната купа по ски алпийски дисциплини Марк Жирардели и доста други публични лица и посетители на града.
" Банско е №1 и ще остане №1, тъй като предлага прелестни туристически услуги на българските и задграничните посетители през цялата година. Не е инцидентен фактът, че Марк Жирардели избра за поредна година Банско и още веднъж е с нас на откриването на ски сезона ", съобщи Цветан Цветанов. Той благодари на кмета на Банско Георги Икономов и екипа му, на концесионера и на всички работещи в туристическия отрасъл за напъните, които поставят, с цел да трансфорат Банско в зимен курорт от международна големина. " Отличията, които получава нашият град през годините, са доказателство, че работим в в вярната посока. С гостоприемството си, старанието и нашата непримиримост караме българските и задграничните туристи да се усещат добре и да се връщат още веднъж в Банско ", сподели кметът Георги Икономов, който откри ски сезон 2018/2019.
На централния площад в зимния курорт се събраха стотици фенове на зимните спортове, с цел да се насладят на богатата стратегия с присъединяване на фолклорни сформира и кукерски групи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР