Банско. При изключителен интерес премина представянето на Община Банско в

...
Банско. При изключителен интерес премина представянето на Община Банско в
Коментари Харесай

Благоевград: При изключителен интерес премина представянето на Община Банско в туристическото изложение ARABIAN TRAVEL MARKET

Банско. При извънреден интерес мина представянето на Община Банско в туристическото ревю ARABIAN TRAVEL MARKET 2019 в Дубай, Обединени арабски емирства. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Изложението е най-значимото интернационално туристическо събитие в района на Близкия изток и Северна Африка. То е отворено за експерти и всеобща аудитория, като броя на бизнес посетителите надвишава 39 000, най-многобройни, от които са от Саудитска Арабия, Индия, Иран и Китай.
В Дубай Банско показва отличните си благоприятни условия за летен туризъм. Платежоспособните арабски туристи от този завършек на света, търсят, както почивки, по този начин и нови прекарвания. Особен интерес беше проявен към красивата природа и отличните климатични условия в нашия район. Посетителите бяха впечатлени и от обстоятелството, че Национален парк „ Пирин ” e най-големият по величина български парк и е включен в листата на Конвенцията за отбрана на международното културно и естествено завещание на ЮНЕСКО. Още от първия ден на ревюто, Ски-зоната бе във фокуса на посетителите, като едно от най-големите преимущества на Банско. Особен интерес провокираха рекламните материали с вграден QR код, който дава опция на всеки да прегледа виртуално пистите в курорта в цялостни елементи.
Щандът на Община Банско бе посетен от българския дипломат на Република България в Обединените Арабски Емирства, господин Богдан Коларов. Той, дружно представителите на Община Банско, организираха срещи със заинтригувани туроператори и организации, които демонстрираха интерес към летните форми на туризъм, които предлага курорта ни, както и прохладата на планината. Обсъдени бяха и вероятности за пускане на нова директна самолетна линия от ОАЕ до София, като Община Банско ще подаде ръка за партньорство.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР