Банско постепенно се превръща в зимния Слънчев бряг” – има

...
Банско постепенно се превръща в зимния Слънчев бряг” – има
Коментари Харесай

Превръща ли се Банско в зимния „Слънчев бряг”

" Банско последователно се трансформира в зимния " Слънчев бряг” – има презастрояване и доста празни хотели”. Това сподели журналистът и анализатор Петко Георгиев, съобщи Нова телевизия.

Според него дебатът " за” и " против” построяването на втори въжен превоз в курорта съставлява " съзнателно опълчване на една против друга група жители в полза на частен интерес”.

" В такава обстановка страната би трябвало да ползва решения, които пазят общия ни интерес”, безапелационен бе Георгиев.

Той счита, че потребност от нови писти и лифтове имат и други известни туристически дестинации у нас – Пампорово, Добринище, Разлог.

" Този проблем вдъхна живот на по този начин наречената демократична общественост в България и я обедини”, разяснява политологът Димитър Ганев.

Двамата събеседници разясниха и други значими тематики от изминаващата седмица. Сред тях е и шесторното ликвидиране в Нови Искър. Георгиев и Ганев не скриха възмущението си от обстоятелството, че упрекнатият за жестокото закононарушение Росен Ангелов е на независимост, макар че има влезнала в действие присъда отпреди години.

" Статистиката сочи, че у нас има общо 594 наказани, които не са вкарани в затвора”, сподели Георгиев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР