Банско Номад Фест, събитието, което привлече над 500 дигитални номади

...
Банско Номад Фест, събитието, което привлече над 500 дигитални номади
Коментари Харесай

Започва “Банско Номад Фест” 2022 – седмица с над 500 дигитални номади в Банско

Банско Номад Фест, събитието, което притегли над 500 цифрови номади от над 40 страни от целия свят, стартира през днешния ден в Банско и ще продължи до 3 юли.

За една седмица планинският курорт ще се трансформира в място за лекции, обмяна на опит за цифровия метод на живот, както и игрална площадка за разнообразни интензивности, които Банско може да предложи.

Над 80 лектори от целия свят ще предадат своите познания и опит като част от дневната стратегия на събитието. Ще бъдат наранени тематики като основаване на онлайн бизнес, вложение за цифрови номади, работливост,

Организаторите са планували партньорства с локални заведения за хранене, които да предложат своите специалитети на участниците и да ги срещнат с българската обичайната кухня, както и с интернационалните вкусни оферти. В следобедите, събитието продължава с интензивности във и към Банско, които да покажат хубостите на региона на участниците.

Предвиденин са интензивности като рафтинг, преходи в планината, конна езда, разходка с колело, посещаване на Парка за танцуващи мечки в Белица, дегустация на вино, пейнтбол, АТВ премеждие, куиз за пътешественици и още доста. Целта на Банско Номад Фест е да покаже Банско като дестинация за отдалечена работа с голям брой благоприятни условия за превозване на времето и пълностоен метод на живот през всички сезони.

Банско Номад Фест се провежда за трета поредна година от Coworking Bansko – споделено работно пространство за цифрови номади и хора, работещи от разстояние. През 2022, събитието разпродава всички 550 билети като над 80 лектори вземат присъединяване от целия свят. Много от участниците ще останат в Банско за няколко седмици и месеци, с цел да се срещнат по-отблизо с планинския метод на живот.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР