Банско. Кметът на Община Банско Георги Икономов проведе работна среща

...
Банско. Кметът на Община Банско Георги Икономов проведе работна среща
Коментари Харесай

Благоевград: Кметът на Банско Георги Икономов проведе работна среща с представители на най-голямата неправителствена организация в Бурса – „Балкантюрксиат“

Банско. Кметът на Община Банско Георги Икономов организира работна среща с представители на най-голямата неправителствена организация в Бурса – „ Балкантюрксиат ”, сплотяваща индустриалния бизнес в турския град. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Берат Тюнакан, почетен ръководител на сдружението, съпровождан от Сюлейман Улузьой, споделиха своето предпочитание да открият по-тесни бизнес контакти с Банско в региона на туризма и да проучат опциите за вложения, които предлага Банско. „ Балкантюрксиат ” сплотява повече от 420 сдружения, представители на едрия бизнес. Техните притежатели са с преселническо родословие от всички региони на Балканите, като доминират представители на българските преселници.
„ От господин Тюнакан научих, че Банско е доста добре прочут в Бурса, както и че курортът ни си е основал положително име. Откъдето и идва ползата на бизнес организацията. В тази връзка в края на годината ще бъде проведено бизнес посещаване в Банско, на което локалния туристически отрасъл и индустриалците от да основат контакти, както и да обменят хрумвания за съдействие “, сподели кметът на Банско Георги Икономов във връзка извършената среща. Според него с Неправителствени организации могат да си бъдат взаимно потребни, като с изключение на в туристическата сфера, Банско е уместно място за вложения в хранително-вкусовата индустрия. „ Ще бъде премислена и опцията за образуване на Дни на Банско в Бурса, по време на които градът да бъде показан по подобаващ метод за усилване на известността ни “, добави Георги Икономов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР