Банско. Голямо признание получиха танцьорите от Танцова школа Еуфория“ при

...
Банско. Голямо признание получиха танцьорите от Танцова школа Еуфория“ при
Коментари Харесай

Благоевград: Танцьори от танцова школа „Еуфория“ при читалище „Никола Вапцаров-1894“ - Банско получиха награди от участие в Охрид

Банско. Голямо самопризнание получиха танцьорите от Танцова школа „ Еуфория “ при читалище „ Никола Вапцаров – 1894 “ с хореограф Десислава Баханова. Школата стъпи на интернационална сцена и получи доста награди, диплом и плакет. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско . Всичко това се случи в Охрид, Северна Македония, на интернационалния фолклорен фестивал “Охридски талази “. Пиринският фолклор бе показан на една сцена с фолклора на други националности.
Още на дефилето на участващите сформира, групировката се отличи с прелестните си костюми и провокира голям интерес. За сполучливото си показване, съставът получи благодарствено писмо от Асоциацията за образуване на фолклорни фестивали в Северна Македония, в което написа: „ Екипът на Асоциацията изрича голяма признателност за присъединяване на школа „ Еуфория “ на фестивала „ Охридски талази “ в Охрид, Северна Македония. За нас бе чест да сте част от този фолклорен конгрес. Директорите и Организационният комитет, в лицето на Община Охрид, са извънредно удовлетворени от вашето показване. За напред ще бъдете почетен посетител на всички проведени от нас фестивали. Очакваме с неспокойствие идващото ви присъединяване. Желаем триумф на целия състав! “.
Директорите на Световната фолклорна организация насочиха покана към състава за присъединяване на фестивал в Будапеща, 2020 година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР