Банско е едно от местата, в които човек като дойде,

...
Банско е едно от местата, в които човек като дойде,
Коментари Харесай

Ути Бъчваров загря феновете за Световната купа в Банско с винско и свинско

" Банско е едно от местата, в които човек като пристигна, е доста мъчно да бъде трезвеник или вегетарианец. Предупреждавам всички, че това е доста сложна задача. Банско е прочут със своите суджуци, своите капами, своите механи, където човек би трябвало да му отпусне душата, би трябвало да има свинско и винско ". Това съобщи пред БГНЕС артистът и готвач Ути Бъчваров преди формалното разкриване на стартовете от Световната купа по алпийски ски в Банско.


Българският курорт ще одобри най-хубавите скиори в света през уикенда, а Бъчваров е претрупан със задачата почитателите на алпийските ски да не останат гладни. " Голямо събитие, огромна чест за България. Едно време единствено гледахме и цъкахме с език и си казвахме " Кога ли по нашите писти ще се пързалят всички митове на този прелестен спорт ". Ние идваме с нашия екип за бързо кулинарно реагиране, с цел да създадем живота доста по-вкусен. Затова взехме решение тази идилия на духа и спортовете, ние да загреем публиката с едно българско чувство за гостолюбие, наречено свинско и винско, преди Николина Чакърдъкова да раздруса целия площад със своите невероятни танци, песни и хора ", показа Бъчваров.

" Това, което виждате зад мен, е най-голямото барбекю в България, което прави чудеса. Едно цяло гуде с кожичката, по този край прасетата се споделят гуде, беше разфасовано от мен, направих го на едни огромни пържоли, леки сме ги мариновали, в този момент го мятаме на барбекюто, то ще се върти, ще пее, ще чурулика, ще цвърчи и по-късно ще разрежем и раздадем, несъмнено, с доста вино, бъчвата е тук. Обикновено излизат едно 700-800 порции, гладни няма си тръгнат хората от площада. Тук три дни ще се пее, ще се танцува, а по белите писти ще са огромните асове на ските от Световната купа ", добави Ути, който разкри, че ще има и специфична шатра на " Бъндеришка поляна " за стартовете, на която ще предлага чайове, подкрепени с един от приготвените от него ликьори.


Стартовете от Световната купа в Банско ще се проведа в събота (гигантски слалом) и неделя (слалом). /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР