Бански костюми Може да ви се струват устойчиви, след като

...
Бански костюми Може да ви се струват устойчиви, след като
Коментари Харесай

За нищо на света не слагайте това в сушилнята!

Бански костюми

Може да ви се костват устойчиви, откакто са основани да устоят на жегата на плажа, само че банските костюми биха се унищожили доста бързо в сушилнята. Условията в този вид машини са сурови и вършат тъканта на банските да се разпада.



Чорапогащници

Найлоновите чорапогащници са направени от мрежеста деликатна материя, която елементарно ще се разпадне в сушилнята. В други случаи чорапогащниците се свиват до неспособност да бъдат още веднъж обути.

Черги и изтривалки с гумена основа

Всеки дом има най-малко една такава постеля. Те се замърсяват елементарно, потъмняват и се захабяват от непрекъснатото бърсане на краката в тях.

Ето за какво и честото им пране е неотложно. Но е значимо да се означи, че такива постелки с гумена основа, каквито са множеството, не би трябвало да се перат и сушат на висока температура. Гумената основа не е пригодена за такива условия и може с изключение на да се разпадне, да стартира да отделя нездравословни субстанции.

Сутиени
 Никога не слагайте тези облекла в сушилнята Никога не слагайте тези облекла в сушилнята
Винаги има такива облекла, които евентуално е най-добре да се оставят отвън сушилнята. И защото към този момент знаете всичко за настройките на ваша...

Сутиените са деликатни. Повечето са направени от дантела и ластична изкуствена материя, която не понася високи температури и изсъхнал въздух. Не ви би трябвало да унищожавате обичания си сутиен в сушилнята. Оставете го да изсъхне в естествени условия. И без това не му лишава доста време!

Дрехи с украшения и щампи

Декорациите и щампите елементарно се отлепят при висока температура, тъй като тъкмо при такава температура са били залепени.

Не поставяйте в сушилнята облекла с бродерии, капси, пайети, цветни драперии и други сходни детайли, тъй като има огромна възможност да бъдат повредени.

Винаги гледайте етикетите
 Британец влиза в пандиза, тъй като пуснал котка в сушилня Британец влиза в пандиза, тъй като пуснал котка в сушилня
Явно към този момент котките би трябвало да ги продават с указания за приложимост при къпане и сушене, с цел да не се случват сходни неща. Както ще разбер...

На етикета на всяка дреха има напътствие дали може да се слага в сушилня или не. Не пропускайте да погледнете преди да я поставите там.

В никакъв случай не би трябвало да слагате облекла от вълна и коприна в сушилнята. Дори в случай че не е категорично упоменато на етикета, щом дрехата е направена от една от тези материи, тя не предстои на нападателно сушене.

Маратонки

Топлината в сушилнята може да свие каучука на подметката на маратонката. Това ще скапе формата на обувката и ще я направи невъзможна за обуване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР