Банскалийка подаде сигнал и предупреждение във фейсбук,че нагъл крадец обикаля

...
Банскалийка подаде сигнал и предупреждение във фейсбук,че нагъл крадец обикаля
Коментари Харесай

След сигнал във фейсбук заловиха нагъл крадец на домове в Банско

Банскалийка подаде сигнал и предизвестие във фейсбук,че безочлив апаш обикаля домовете в курортния град и краде измежду бял ден. Тя разгласява и фотоси на изобретателния крадец, които били свалени от домашната охранителна видеокамера.

В поста си Нели Икономова написа и предизвестие към всички банскалии:

 22815594_2034600749887130_6632102719092181010_n „ На вниманието на всички банскалии! Системно от нашия дом установявахме обири. Вчера бе следващата кражба. Снимката на крадеца е направена от нашите видеокамери. Този човек е безпределно безочлив – влиза в дома ни денем, даже и когато сме си у дома. Коронният му номер е, в случай че стопаните са си у дома и го видят, да попита дали отдавате квартира. Моля, в случай че някой го разпознае, да ни осведоми кой е той ”.

Оказа се, че и полицията чете фейсбук и реагира незабавно. Те за броени часове заловиха обирджията, който бил остарял познайник и арестуван неведнъж.

Той е от Несебър и против него има формирани няколко производства. Мъжът работи в зимния курорт. За времето, през което обитава в Банско, е уличаван в редица домови обири, всичките дребни. Крадецът бе арестуван за 24 часа.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР