, Баншите от Инишерин“ и Елвис“ са лентите с най-много

...
, Баншите от Инишерин“ и Елвис“ са лентите с най-много
Коментари Харесай

Наградите БАФТА: „На Западния фронт нищо ново“ записа седем победи


, „ Баншите от Инишерин “ и „ Елвис “ са лентите с най-вече статуетки на премиите БАФТА. „ Навални “, в който взе участие проверяващият публицист Христо Грозев, беше избран за най-хубав документален филм.

Лентата „ На Западния фронт нищо ново “, в това число за най-хубав филм, най-хубав режисьор и най-хубав чуждоезичен филм.

Триумфът на военната драма изненада предварителните залози, които допускаха, че сатирата на Мартин Макдона „ Баншите от Инишерин “ ще е огромният победител на вечерта. В категорията за най-хубав артист също, като статуетката не отиде при Колин Фарел или Брендън Фрейзър, а беше присъдена на младия Остин Бътлър.

за най-видния опозиционер на съветския президент Владимир Путин, който беше токсичен, само че избавен, а по-късно хвърлен и в пандиза, завоюва в категорията за писмено кино на британскат кино академия.

, на който екипът, основал кино лентата за Навални, посвети оценката, не участва на церемонията, поради заканите за живота му от страна на съветското държавно управление и това, че се слагат в риск гостите на церемонията, измежду които и принца и принцесата на Уелс.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР