Банковата служителка от Стралджа, за която се смята, че е

...
Банковата служителка от Стралджа, за която се смята, че е
Коментари Харесай

Няма сигнали срещу банковата служителка, източвала сметките на жители на Стралджа

Банковата служителка от Стралджа, за която се счита, че е източвала сметки на клиенти в размер на към 1 милион и половина лв., отхвърля коментар по случая. Част от хората в града към момента не са ревизирали липсват ли пари от сметките им. Подадени сигнали и тъжби до прокуратурата досега няма.

Притеснението измежду хората от Стралджа, клиенти на банката с източените сметки продължи и през днешния ден. Едни са съумели да ревизират сметките си, други ще го създадат още в понеделник. Стоян Тенев работил дълго време в чужбина и имал спестявания в банката. Разбрал за казуса и отишъл да ревизира сметката си.

Служителката вика - всичките ти сметки са нулирани, нямаш никакви пари. 900 лева и 200 евро, нещо такова ми сподели, че са ми останали. Викам, по какъв начин нямам, те са над 100 000 лева, 100-110 000 лева са. Описаха ми всичките документи, изкараха ги на ксерокс копия, пратиха ги в Ямбол и продължава следствието ", сподели Стоян Тенев.

В Стралджа не престават мненията за източените сметки от банката и банковата служителка. Опитахме се да беседваме с нея. Тя обаче отхвърли коментар до момента в който не завърши инспекцията.

Хората не имат вяра, че банковата служителка е злоупотребила с парите. Определят я като доста добър и съзнателен човек и чиновник.

Днес потърсихме коментар от банката, в чийто клон са открити нередности, само че до този миг нямаме отговор. В прокуратурата в Ямбол няма подадени сигнали и тъжби по случая.

Автор: Румяна Стефанова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР