Банковата служителка от Дулово, арестувана за присвояването на 188 000

...
Банковата служителка от Дулово, арестувана за присвояването на 188 000
Коментари Харесай

Арестуваната за присвояване банкерка от Дулово не е изчезнала

Банковата служителка от Дулово, задържана за присвояването на 188 000 лв. от сметка на клиент не е в неопределеност, съобщи за „ 24 часа ” Окръжният прокурор на Силистра Теодор Желев.

На 29-годишната жена бе повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по смисъла на член 203 от Наказателен кодекс за осъществено длъжностно заграбване в изключително огромни размери, а наказването, което планува закона е отнемане от независимост до 20 години.

Тя бе задържана в четвъртък, като мярката за неотклонение е била „ задържане под стража ” за 24 часа. Късно вечерта обаче е била изпратена в Спешно поделение на Силистренската болница, където лекарите са открили изострен хепатит. Трябвало е на другия ден да постъпи в Инфекциозно поделение, само че по този начин и не се е появила, удостовери шефът на МБАЛ – Силистра доктор Даниела Костадинова.

Имаме информация за нейното местоположение, заяви прокурор Желев. Не е изчезнала, добави той.

Припомняме, че от Прокуратурата в Силистра през вчерашния ден оповестиха, че поради здравословното й положение е била избрана парична гаранция от 10 000 лева и постановена възбрана да напуща страната. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР