Банкова шефка беше арестувана за това, че е откраднала близо

...
Банкова шефка беше арестувана за това, че е откраднала близо
Коментари Харесай

Тази е Биляна, ужилила с 400 бона клиенти на банка!

Банкова шефка беше задържана за това, че е откраднала близо 400 000 лева От сметки на клиенти. 29-годишната Биляна Манчева е избрана мярка за неотклонение " задържане под стража “ за 72 часа. Тя е упрекната за финансови злоупотреби в управлявания от нея локален банков клон в Нова Загора. Белезниците били щракнати на 18 февруари към китките на Манчева, която от две години ръководи клон на " Алианцбанк България “. Акцията е на чиновници на районно управление (на МВР) " Полиция “ и Нова Загора и Групово дело " Национална полиция “. Работата по проблема стартирала след постъпила тъжба от сина на новозагорски предприемач, който с изненада открил, че от неговата сметка липсва сериозна сума в евро.

Запознати настояват, че жалбоподателят Валентин М. в началото открил неналичието на 20 000 евро, само че след това сумата набъбнала сензитивно. Парите били изпращани от майка му, която от много време живеела след развода си в Испания, написа " Телеграф ". От ОД на Министерство на вътрешните работи Сливен сбито обясниха, че в хода на извършените процесуални дейности по следствие у младата банкерка и в дома ѝ са открити пари, движимости и предмети, имащи отношение към осъщественото закононарушение. За случая е известена окръжната прокуратура в Сливен. Образувано е досъдебно произвеждане. Предстои прокуратурата да изиска непрекъснатото ѝ оставяне зад решетките.

От новозагорския офис на " Алианцбанк България “ оповестиха, че Манчева е освободена от работа в деня на задържането ѝ. Кольо Колев, който е имал две сметки в банката, е изгубил към 180 хиляди лв. общо. Това описа самият пострадал пред Би Ти Ви. Разбрал от банката, те му се обадили да отиде за информация и му посочили какво има по сметките. Оказало се, че в тях останали по 200 лева Имали проблеми, само че щели да се изяснят - това ми обясниха, споделя мъжът. И до ден сегашен не са споделили тъкмо защо става въпрос, стана ясно единствено, че парите са източени и че те се съмняват в началника на офиса тук.

" Даже й се обадих на таз началничка, тя ми сподели, че е в отпуска и нищо не знае. Значи тече инспекция, тука има такива неналичия, а те я пуснали в отпуска? По една
Предстои ми парите да ми трябват, ще има обаче да чакаме много, макар че виновност нямаме, описа още индивидът. От банката му споделили, че ще се оправят нещата, само че никакъв период не му е посочен. Колев разговарял два пъти по телефона със арестуваната банкова служителка, тя му твърдяла, че желали да трансферират всичко на нея. Щом споделя по този начин, значи че има и по-високо обвързван с измамите човек, счита клиентът. 10 дни минали откогато той и останалите ощетени са викани в банковия офис и още няма никаква изясненост по какъв начин ще бъдат възобновени парите им.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР