Банкок постигна своеобразен рекорд през първото тримесечие на годината, като

...
Банкок постигна своеобразен рекорд през първото тримесечие на годината, като
Коментари Харесай

Предлагането на жилища в Банкок скочи с 35%

Банкок реализира самобитен връх през първото тримесечие на годината, като на пазара на недвижими парцел излязоха нови 14 600 жилището за продажба. Интересно е да се означи, че 66% от предложенията са ситуирани наоколо до спирка на градския превоз, сочат данните на Surachet Kongchepp.

Особено високо е предлагането в региона на Rama 9 Road до Huay Khwang. За три месеца там са се появили близо 4400 жилищни единици, като 55% от тях за били продадени в границите на обсъждания интервал, оповестява Thailand Business News. Новото строителство е настоящо за тайландската столица, защото от ден на ден чужденци идват в града и наемат жилища.

Наблюдава се също по този начин растеж и на препродажбите. Така да вземем за пример, компанията АР е осъществила покупко-продажби за 320 млн. USD през първото тримесечие на настоящата година, което е 168% растеж в съпоставяне със същия интервал на 2017-а. От този размер, 166.6 млн. USD са къщи, а останалата част – жилища. За първите три месеца на настоящата година компанията е осъществила 30% от плануваните продажби за цялата 2018-а, чийто годишен размер би трябвало да бъде 1 милиарда USD.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР