БАНКОК (AP) — Акциите са предимно по-високи в Азия в

...
БАНКОК (AP) — Акциите са предимно по-високи в Азия в
Коментари Харесай

Фондов пазар днес: Азиатските акции са предимно по-високи, тъй като S&P 500 се доближава до нивото от 5000 за първи път

БАНКОК (AP) — Акциите са най-вече по-високи в Азия в четвъртък, откакто S&P 500 приближи равнището от 5000 за първи път време.

Бенчмаркът на Хонконг падна, до момента в който Шанхай напредна, откакто Китай смени своя водещ регулатор на фондовия пазар. Токио скочи с 2% поради мощните корпоративни облаги.

Пекин се бори да поддържа това, което са едни от най-зле представящите се пазари в света тази година. Късно в сряда най-хубавият фондов регулатор в Китай беше сменен от някогашен ръководител на Шанхайската фондова борса като част от тези старания.

Wu Qing, също някогашен банкер и някогашен заместник-кмет на Шанхай, е наименуван „ касапинът на брокера “, споделят анализаторите, заради върха му за справяне с пазарни злоупотреби като търговия с вътрешна информация.

Съобщението, че Yi Huiman е освободен от поста си на ръководител на Китайската комисия за контролиране на скъпите бумаги, пристигна без никакво пояснение. Но ръководещата комунистическа партия може да го е избрала като метод да покаже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР